nieuws

Meer winkelruimte te koop of te huur

bouwbreed

Het direct beschikbare aanbod van te verhuren en te verkopen winkelruimte nam in de tweede helft van 2012 met 7 procent toe. Uit cijfers van NVM Business blijkt dat eind 2012 ongeveer 2,1 miljoen vierkante meter winkelruimte te huur of te koop werd aangeboden. Dat is ongeveer 7 procent van de winkelvoorraad. De stijging betekent […]

Het direct beschikbare aanbod van te verhuren en te verkopen winkelruimte nam in de tweede helft van 2012 met 7 procent toe. Uit cijfers van NVM Business blijkt dat eind 2012 ongeveer 2,1 miljoen vierkante meter winkelruimte te huur of te koop werd aangeboden. Dat is ongeveer 7 procent van de winkelvoorraad. De stijging betekent een extra 145.000 vierkante meter winkelruimte die voor koop of huur beschikbaar is gekomen. In bijna alle provincies (behalve Groningen en Utrecht) groeide het aanbod.

Reageer op dit artikel