nieuws

Houthandels Jongeneel en Heuvelman gaan samen

bouwbreed

De houthandels Jongeneel en Heuvelman, beide onderdeel van Deli Maatschappij, voegen per 1 april 2013 hun activiteiten samen.

Een jaar later gaan de twee bedrijven op in één juridische entiteit. Door de bundelingen kan er in de toekomst “efficiënter” gewerkt worden, verwachten de bedrijven. “We werken al samen, omdat we voor een deel dezelfde klanten hebben”, zegt algemeen directeur Arnold Koomen van Jongeneel. “We sturen bijvoorbeeld al enige tijd een gezamelijke factuur naar onze afnemers.”

De nieuwe combinatie boekt dit boekjaar naar verwachting een jaaromzet van circa 250 miljoen en heeft 650 medewerkers. Jongeneel heeft 45 vestigingen. Heuvelman zit op drie locaties. De samenvoeging leidt volgens algemeen directeur Koomen “nauwelijks” tot reductie van arbeidsplaatsen. Beide bedrijven blijven onder hun huidige naam opereren.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels