nieuws

Calon op de koffie bij minister Blok

bouwbreed

Calon op de koffie bij minister Blok

Marc Calon, voorzitter van corporatiekoepel Aedes zit volgende week om tafel met minister Blok (Wonen) om te praten over de omstreden verhuurdersheffing. Dat zei de voorzitter zojuist tegen Dagblad Cobouw.

 “Ik kreeg net een uitnodiging om een kop koffie te komen drinken.” Calon is er nog niet van overtuigd dat minister Blok en hij tot een akkoord komen. “Maar na gisteren (debat in de Eerste Kamer waarin PvdA’er Duivesteijn opkwam voor corporaties en Blok openingen bood, red) ziet de wereld er wel iets beter uit.” De voorman van corporaties dringt aan op een ander systeem waarbij corporaties die boven een bepaald bedrag investeren geen heffing hoeven te betalen. De Tweede Kamer vergadert op dit moment over de verhuurdersheffing. Calon rekent er niet op dat er vandaag gekke dingen gebeuren. “De weken in de aanloop naar het debat in de Eerste Kamer worden veel spannender.”

 

Lees morgen het hele verhaal in Cobouw 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels