nieuws

Planten in bouwblok voor buitenspouw

bouwbreed Premium

Planten in bouwblok voor buitenspouw

Beton Industrie Arts (BIA) uit Wijchen introduceert een hol betonnen bouwblok voor buitenspouwbladen. Via openingen aan de buitenzijde van het blok kunnen planten worden geplaatst. De plantjes staan in de holle blokken in kunststof bakken, gevuld met substraat. Water komt uit kunststof leidingen die door gleuven in de bovenzijde van de blokken lopen. Het bouwblok […]

Beton Industrie Arts (BIA) uit Wijchen introduceert een hol betonnen bouwblok voor buitenspouwbladen. Via openingen aan de buitenzijde van het blok kunnen planten worden geplaatst. De plantjes staan in de holle blokken in kunststof bakken, gevuld met substraat. Water komt uit kunststof leidingen die door gleuven in de bovenzijde van de blokken lopen.

Het bouwblok voor buitenspouwbladen wordt getoond op de Bouwbeurs in Hal 11 Stand D068

Reageer op dit artikel