nieuws

Financieel topman Imtech vertrekt

bouwbreed Premium

Financieel topman Imtech vertrekt

Financieel topman van Imtech Boudewijn Gerner (61) is per direct is afgetreden. Dat heeft Imtech dit weekend bekendgemaakt.

Gerner wordt opgevolgd door Hans Turkesteen, financieel bestuurder van Stork Technical Services. Het vertrek van Gerner is niet direct gerelateerd aan de problemen in Polen. “Hij is daar immers niet bestuurlijk verantwoordelijk”, zegt een woordvoerder van Imtech. “Gerner heeft zelf aangegeven dat een wisseling van de wacht gewenst is gegeven de situatie waarin de onderneming zich nu bevindt.” Gerner zou volgende jaar sowieso aftreden. Hij zal als adviseur verbonden blijven aan de onderneming.

Vorige week liet Imtech weten 100 miljoen euro af te schrijven op vier Poolse projecten, waaronder de bouw van Adventure World Warschau.

Reageer op dit artikel