nieuws

258 Inzendingen voor Gebouw van het jaar

bouwbreed

Herbestemming en duurzaamheid zijn belangrijke thema’s onder de in totaal 258 inzendingen voor de titel BNA Gebouw van het Jaar 2013. Tot de inzendingen behoren een cradle to cradle-woning, een ‘ultra duurzaam’ gemeentehuis en, zelfs, een duurzaam tankstation. Transformaties zijn er te kust en te keur, bijvoorbeeld die van de monumentale Groningse Prinsenhof, die na […]

Herbestemming en duurzaamheid zijn belangrijke thema’s onder de in totaal 258 inzendingen voor de titel BNA Gebouw van het Jaar 2013. Tot de inzendingen behoren een cradle to cradle-woning, een ‘ultra duurzaam’ gemeentehuis en, zelfs, een duurzaam tankstation. Transformaties zijn er te kust en te keur, bijvoorbeeld die van de monumentale Groningse Prinsenhof, die na jaren leegstand een bestemming kreeg als viersterrenhotel. Een vakjury beoordeelt de inzendingen, het publiek mag meestemmen via internet. De prijsuitreiking is op 16 mei.

Reageer op dit artikel