nieuws

Topman Dura Vermeer maakt zich geen zorgen over Strabag-rel

bouwbreed Premium

Topman Dura Vermeer maakt zich geen zorgen over Strabag-rel

Dura Vermeer spreekt tegen dat Strabag zich schuldig heeft gemaakt aan gesjoemel met afdracht van sociale premies.

“Het verhaal klopt niet”, zegt topman Job Dura van het Zoetermeerse aannemingsconcern. Hij maakt zich dan ook geen zorgen dat zijn onderneming, bijvoorbeeld via de Wet Ketenaansprakelijkheid, later alsnog geconfronteerd wordt met een naheffing.

Strabag werkt voor bouwcombinatie Cromme Lijn (Dura Vermeer, Mobilis, CFE) aan de spoortunnel in Delft. Het Oostenrijks-Duitse bedrijf zou in Portugal te weinig premies afdragen voor de ingeschakelde Portugese bouwvakkers op het project. Strabag zegt geen wetten te overtreden.

Reageer op dit artikel