nieuws

Strukton neemt Unihorn India over

bouwbreed

Strukton neemt het bedrijf Unihorn India over. De aankoop is een uitbreiding van de overname van Ooms Civiel door Strukton, begin vorig jaar. Financiële details zijn niet bekendgemaakt. De activiteiten van Unihorn India zullen op een later tijdstip worden ondergebracht in Antea Group, de buitenlandse advies- en ingenieursbureaus van Oranjewoud. Unihorn India is dienstverlener op […]

Strukton neemt het bedrijf Unihorn India over. De aankoop is een uitbreiding van de overname van Ooms Civiel door Strukton, begin vorig jaar. Financiële details zijn niet bekendgemaakt.

De activiteiten van Unihorn India zullen op een later tijdstip worden ondergebracht in Antea Group, de buitenlandse advies- en ingenieursbureaus van Oranjewoud. Unihorn India is dienstverlener op het gebied van infrastructuur voor snelwegen en vliegvelden.

De omzet van Unihorn India bedraagt circa 3 miljoen euro per jaar.

Reageer op dit artikel