nieuws

Ligplaatsen voor de zomer

bouwbreed Premium

Het laatste klusje voor de winter. De nieuwe aanlegplaatsen van de Akkrumer Watersport Eendracht konden nog net op tijd klaar. Weliswaar stond Nederland al op schaatsen, maar de medewerkers van Leemburg Oever- en Waterbouw in Terherne konden steeds doorwerken. Het water in de haven bevroor nauwelijks vanwege hun werkzaamheden. Terwijl de laatste van 32 nieuwe […]

Het laatste klusje voor de winter. De nieuwe aanlegplaatsen van de Akkrumer Watersport Eendracht konden nog net op tijd klaar. Weliswaar stond Nederland al op schaatsen, maar de medewerkers van Leemburg Oever- en Waterbouw in Terherne konden steeds doorwerken. Het water in de haven bevroor nauwelijks vanwege hun werkzaamheden. Terwijl de laatste van 32 nieuwe ligplaatsen onder handen werd genomen, sloeg Koning Winter toch toe. De dertig steigers komen in de plaats van een schiphuis met 28 plaatsen. De funderingspalen ervan waren vrijwel compleet doorgerot. Foto: Alex J. de Haan

Reageer op dit artikel