nieuws

Hybride lichtmast voor Dura Vermeer

bouwbreed Premium

Dura Vermeer heeft de eerste hybride mobiele lichtmast van de Benelux in gebruik genomen. De 9 meter hoge toren verlicht de weguitbreiding van de A10-Oost/A1 Diemen. Leverancier Workx Materieelverhuur becijfert dat het brandstofverbruik van de hybride mast met 0,25 liter per uur ruim tien keer lager is dan van een reguliere mobiele lichtmast. De uitstoot […]

Dura Vermeer heeft de eerste hybride mobiele lichtmast van de Benelux in gebruik genomen. De 9 meter hoge toren verlicht de weguitbreiding van de A10-Oost/A1 Diemen. Leverancier Workx Materieelverhuur becijfert dat het brandstofverbruik van de hybride mast met 0,25 liter per uur ruim tien keer lager is dan van een reguliere mobiele lichtmast. De uitstoot van CO 2 daalt daardoor met zo’n 90 procent. De mast kan op volle accu’s en een gevulde dieseltank vijf maanden draaien zonder bijvullen. De mobiele lichtmast is geluidsarm en heeft een Eco-autostart/stop-systeem.

Reageer op dit artikel