nieuws

Doka biedt nieuwe ontkistingsemulsie

bouwbreed

De ontkistingsvloeistof Doka-Optix voorkomt luchtbellen op het grensvlak van bekistingspaneel en betonoppervlak, zegt leverancier Doka Nederland bij de introductie van zijn nieuwe product. De emulsie zorgt voor een strak betonoppervlak. De vloeistof wordt met een sproeier opgebracht en moet ruim een half uur ‘zetten’. Het beton hoeft volgens Doka niet meteen te worden gestort. De […]

De ontkistingsvloeistof Doka-Optix voorkomt luchtbellen op het grensvlak van bekistingspaneel en betonoppervlak, zegt leverancier Doka Nederland bij de introductie van zijn nieuwe product. De emulsie zorgt voor een strak betonoppervlak. De vloeistof wordt met een sproeier opgebracht en moet ruim een half uur ‘zetten’. Het beton hoeft volgens Doka niet meteen te worden gestort. De eigenschappen van de emulsie blijven wat de leverancier betreft veertien dagen achtereen behouden. Doka-Optix breekt biologisch af en kan tot een temperatuur van min vier graden Celsius worden verwerkt.

Reageer op dit artikel