nieuws

Dakdekken 
Dolfinarium

bouwbreed

Het Dolfinarium in Harderwijk wordt tijdens de wintersluiting gerenoveerd. Het gebouw is ontworpen door architect J.C. Deelman en krijgt zijn vorm uit 1968 terug: als een ufo die klaarstaat om op te stijgen. Medewerkers van Van Venrooy Dakbedekking nemen het dak van de koepel onder handen. In de dakisolatie, evenals onder de tribunes en in […]

Het Dolfinarium in Harderwijk wordt tijdens de wintersluiting gerenoveerd. Het gebouw is ontworpen door architect J.C. Deelman en krijgt zijn vorm uit 1968 terug: als een ufo die klaarstaat om op te stijgen. Medewerkers van Van Venrooy Dakbedekking nemen het dak van de koepel onder handen.

In de dakisolatie, evenals onder de tribunes en in voorzetwanden bij de gevels, wordt steenwol toegepast. Binnen wordt het Dolfinarium uitgerust met videoschermen, waarop diverse landschappen kunnen worden geprojecteerd. Foto: APA/Jorrit Knuvelder

> Pagina 8: 3D videomapping in UFO dolfinarium

Reageer op dit artikel