nieuws

Armstrong gebruikt oude plafondtegels

bouwbreed

Armstrong herverwerkt oude plafondtegels en snijafval tot nieuwe plafondtegels. De leverancier presenteert zijn ‘plafond recyclingprogramma’ onder de noemer ‘upcycling’. Deze term geeft volgens Armstrong aan dat de oorspronkelijke grondstoffen zonder verlies van kwaliteit worden herverwerkt. Montagebedrijven zamelen de oude tegels en het snijafval van de nieuwe in. Amstrong brengt het vervolgens naar de fabriek. De […]

Armstrong herverwerkt oude plafondtegels en snijafval tot nieuwe plafondtegels. De leverancier presenteert zijn ‘plafond recyclingprogramma’ onder de noemer ‘upcycling’. Deze term geeft volgens Armstrong aan dat de oorspronkelijke grondstoffen zonder verlies van kwaliteit worden herverwerkt. Montagebedrijven zamelen de oude tegels en het snijafval van de nieuwe in. Amstrong brengt het vervolgens naar de fabriek. De fabrikant zegt dat zijn nieuwe tegels voor 82 procent uit hergebruikt materiaal bestaan. De nieuwe grondstoffen komen volgens de producent overvloedig voor in de natuur.

Reageer op dit artikel