nieuws

Heldere oled geeft gelijkmatig licht

bouwbreed

Verbatim in Bunnik introduceert in kleur aanpasbare en dimmende oled-modules (oled is een organische led) met een helderheid tot 2000 candela per vierkante meter. Met de Velve-modules, die twee keer zo helder zijn als hun voorgangers, is dynamische muurverlichting te creëren. De modules zorgen voor een harmonieus en zacht licht, geïntegreerde kalibratie en een gelijkmatige […]

Verbatim in Bunnik introduceert in kleur aanpasbare en dimmende oled-modules (oled is een organische led) met een helderheid tot 2000 candela per vierkante meter. Met de Velve-modules, die twee keer zo helder zijn als hun voorgangers, is dynamische muurverlichting te creëren.

De modules zorgen voor een harmonieus en zacht licht, geïntegreerde kalibratie en een gelijkmatige verspreiding van licht. De verschillende varianten die Verbatim lanceert zijn niet dikker dan 5 millimeter. Dat bereikt het bedrijf doordat de printplaat niet langer aan de achterkant is geplaatst, maar in een elektronische controle-unit die via een kabel is verbonden. Elk paneel biedt een kleurcombinatie van rood, groen en blauw met een kleurtemperatuur van 3000 kelvin.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels