nieuws

Utrecht verbetert 
300 kilometer wegen

bouwbreed Premium

De provincie Utrecht gaat de komende paar jaar 300 kilometer wegen opknappen. Het gaat vooral om de verharding van de weg. Dit hebben Gedeputeerde Staten besloten. Gedeputeerde Remco van Lunteren: “Zo kan iedereen veilig en prettig op onze wegen blijven rijden.” Jaarlijks wordt een aantal wegvakken onderhanden genomen. De wegvakken waarvan het wegdek het meest […]

De provincie Utrecht gaat de komende paar jaar 300 kilometer wegen opknappen. Het gaat vooral om de verharding van de weg. Dit hebben Gedeputeerde Staten besloten. Gedeputeerde Remco van Lunteren: “Zo kan iedereen veilig en prettig op onze wegen blijven rijden.” Jaarlijks wordt een aantal wegvakken onderhanden genomen. De wegvakken waarvan het wegdek het meest versleten is, worden het eerst aangepakt. Het werk bestaat meestal uit het wegfrezen van asfalt en het opnieuw asfalteren.

De wegbeheerders in de regio stemmen hun werkzaamheden op elkaar af en waar mogelijk combineren ze hun werk om overlast en kosten te besparen.

Reageer op dit artikel