nieuws

Trambaan naar de Uithof

bouwbreed

In Utrecht wordt een gasleiding verwijderd voor de aanleg van de Uithoflijn door KWS Infra. Tussen het CS Utrecht en het in aanbouw zijnde parkeergebouw op de universiteitscomplex De Uithof komt in opdracht van Bestuur Regio Utrecht (BRU) en de gemeente Utrecht, een 7,5 kilometer nieuwe trambaan te liggen. Deze moet in 2018 dagelijks zo’n […]

In Utrecht wordt een gasleiding verwijderd voor de aanleg van de Uithoflijn door KWS Infra. Tussen het CS Utrecht en het in aanbouw zijnde parkeergebouw op de universiteitscomplex De Uithof komt in opdracht van Bestuur Regio Utrecht (BRU) en de gemeente Utrecht, een 7,5 kilometer nieuwe trambaan te liggen. Deze moet in 2018 dagelijks zo’n 40.000 reizigers verwerken. Langs de lijn komen negen haltes te liggen. Deze worden ontworpen door ingenieursbureau Movares. Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel