nieuws

Stroomversnelling in faillissementen

bouwbreed Premium

Het aantal faillissementen in de bouw is na de zomer in een stroomversnelling gekomen. Gingen in de maanden augustus, september en oktober vorig jaar 207 vennootschappen onderuit, dit jaar werden in hetzelfde tijdvak al 279 bedrijven gedwongen beëindigd. Het Centraal Bureau voor de Statistiek telt in november de faillissementen van 544 bedrijven en instellingen, exclusief […]

Het aantal faillissementen in de bouw is na de zomer in een stroomversnelling gekomen. Gingen in de maanden augustus, september en oktober vorig jaar 207 vennootschappen onderuit, dit jaar werden in hetzelfde tijdvak al 279 bedrijven gedwongen beëindigd.

Het Centraal Bureau voor de Statistiek telt in november de faillissementen van 544 bedrijven en instellingen, exclusief eenmanszaken. De opsplitsing naar bedrijfstak is nog niet bekend. Duidelijk is wel dat in oktober in de bouw 42,2 procent meer bouwbedrijven (117) aan hun einde kwamen dan in dezelfde maand vorig jaar.

Reageer op dit artikel