nieuws

Sfeertje

bouwbreed

Vanmiddag eten ze nog één keer erwtensoep in de schaftwagen van Heijmans Civiel aan de Haagse Copernicuslaan. Zelf gemaakt. Daarna gaat de keet naar een opslagterrein in Rotterdam. Anders is de kans te groot dat hij de jaarwisseling niet overleeft. Ploegleider Bud Jongen doet altijd zijn best een huiselijk sfeertje te scheppen in de keet […]

Vanmiddag eten ze nog één keer erwtensoep in de schaftwagen van Heijmans Civiel aan de Haagse Copernicuslaan. Zelf gemaakt. Daarna gaat de keet naar een opslagterrein in Rotterdam. Anders is de kans te groot dat hij de jaarwisseling niet overleeft. Ploegleider Bud Jongen doet altijd zijn best een huiselijk sfeertje te scheppen in de keet die de uitvalsbasis vormt voor het vervangen van oude gas- en waterleidingen in het Haagse Valkenboskwartier. Het kerstboompje op tafel vond hij een paar weken terug bij een afvalcontainer, evenals een doos kerstballen. Alleen de lampjes zijn van huis meegenomen. Mevrouw Jongen versiert het huis altijd zo uitbundig dat ze het waarschijnlijk niet eens merkt als manlief een paar lampjes meeneemt voor de keet. Foto: Suzanne van de Kerk

Reageer op dit artikel