nieuws

GDF Suez zorgt voor duurzamer recreatie

bouwbreed Premium

Recron en GDF Suez werken samen om recreatiebedrijven duurzamer te maken. Recron vertegenwoordigt als vereniging van recreatieondernemers ruim tweeduizend bedrijven. Afspraken zijn gemaakt met Cofely, GDF Suez Energie en Sita over een gezamenlijk pakket voor de Recron-bedrijven. Cofely zet zijn energiescan in en adviseert over energiebesparing en verminderde CO 2 -uitstoot. Voor de levering van […]

Recron en GDF Suez werken samen om recreatiebedrijven duurzamer te maken. Recron vertegenwoordigt als vereniging van recreatieondernemers ruim tweeduizend bedrijven. Afspraken zijn gemaakt met Cofely, GDF Suez Energie en Sita over een gezamenlijk pakket voor de Recron-bedrijven. Cofely zet zijn energiescan in en adviseert over energiebesparing en verminderde CO 2 -uitstoot. Voor de levering van energie zorgt GDF Suez Energie. Sita verleent ondersteuning over het inzamelen en verwerken van afvalstromen. Het gebruik van duurzame energie is volgens de Recron allereerst een aanwinst voor de zwembaden en wellnessbranche.

Reageer op dit artikel