nieuws

Alreno Bouw gaat afgeslankt verder

bouwbreed Premium

Alreno Bouw uit het Drentse Beilen gaat reorganiseren. Het bedrijf brengt onder meer het personeelsbestand terug van 63 naar 49 werknemers. Alreno houdt zich voornamelijk bezig met systeembouw, onderhoud, prefab- en houtskeletbouw, schilder- en installatiewerk, waaronder werkzaamheden in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). De onderneming werd in 2006 opgezet door drie sociale […]

Alreno Bouw uit het Drentse Beilen gaat reorganiseren. Het bedrijf brengt onder meer het personeelsbestand terug van 63 naar 49 werknemers. Alreno houdt zich voornamelijk bezig met systeembouw, onderhoud, prefab- en houtskeletbouw, schilder- en installatiewerk, waaronder werkzaamheden in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). De onderneming werd in 2006 opgezet door drie sociale werkplaatsen (sw-bedrijven). Vanuit de overtuiging dat ook mensen met een arbeidsbeperking volwaardig op de arbeidsmarkt kunnen meedoen. Het bedrijf werkt samen met de Van Dijk Groep uit Hardenberg.

De 14 werknemers waar Alreno geen werk meer voor heeft komen niet op straat te staan, maar worden opgenomen door sw-bedrijven Novatec en Reestmond.

Reageer op dit artikel