nieuws

Venray bouwt hotel voor Polen

bouwbreed Premium

Venray gaat een Polenhotel op een bedrijventerrein in de Limburgse gemeente bouwen, goed voor 350 arbeidsmigranten in de regio. Dat laat de gemeente weten. Het gaat om een tijdelijk hotel op basis van een erfpachtovereenkomst voor 10 jaar. Het hotel dient als aanvulling voor andere vormen van huisvesting. Maar een hotel alleen is niet genoeg. […]

Venray gaat een Polenhotel op een bedrijventerrein in de Limburgse gemeente bouwen, goed voor 350 arbeidsmigranten in de regio. Dat laat de gemeente weten.

Het gaat om een tijdelijk hotel op basis van een erfpachtovereenkomst voor 10 jaar. Het hotel dient als aanvulling voor andere vormen van huisvesting. Maar een hotel alleen is niet genoeg. Op langere termijn wil de gemeente dat er passende huisvesting komt voor mensen die zich hier willen vestigen.

Met de ontwikkelaar van het hotel worden afspraken gemaakt over de doorstroming van de bewoners naar gewone huisvesting.

De raad bespreekt het voorstel op 18 december.

Reageer op dit artikel