nieuws

Tien jaar garantie op gebruikte dakpannen

bouwbreed Premium

Luijtgaarden in Standdaarbuiten gaat 10 jaar garantie geven op gebruikte dakpannen. Dat meldt de handelsonderneming. De garantie houdt in dat de firma beschadigde pannen kosteloos vervangt. Luijtgaarden zegt op basis van zijn honderdjarige ervaring voldoende inzicht te hebben om een garantietermijn te kunnen waarborgen. Het bedrijf test de pannen zelf op vorstbestendigheid, waterdichtheid en weerstand […]

Luijtgaarden in Standdaarbuiten gaat 10 jaar garantie geven op gebruikte dakpannen. Dat meldt de handelsonderneming. De garantie houdt in dat de firma beschadigde pannen kosteloos vervangt. Luijtgaarden zegt op basis van zijn honderdjarige ervaring voldoende inzicht te hebben om een garantietermijn te kunnen waarborgen. Het bedrijf test de pannen zelf op vorstbestendigheid, waterdichtheid en weerstand tegen breuk volgens de bouwnormen. Een voorwaarde die Luijtgaarden stelt is dat de pannen door een deskundig bedrijf zijn gelegd.

Reageer op dit artikel