nieuws

Spoordek schuiven

bouwbreed Premium

In Bilthoven is naast het station het tweede betonnen spoordek op zijn plek geschoven. Het 640 ton zware voorgespannen brugdek is in opdracht van ProRail naast het spoor opgebouwd en zal het dak vormen van een spooronderdoorgang voor auto’s die de huidige kruising vervangt. Deze wordt later uitgegraven voor een 6 meter diepe doorgang voor […]

In Bilthoven is naast het station het tweede betonnen spoordek op zijn plek geschoven. Het 640 ton zware voorgespannen brugdek is in opdracht van ProRail naast het spoor opgebouwd en zal het dak vormen van een spooronderdoorgang voor auto’s die de huidige kruising vervangt. Deze wordt later uitgegraven voor een 6 meter diepe doorgang voor fietsers en voetgangers. Movares ontwierp deze scheiding tussen snel en langzaam verkeer. Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel