nieuws

Nieuwe Nefit bedient middensegment

bouwbreed

Nefit stelt zijn hr-ketels voor het middensegment voor. Deze toestellen van het type TrendLine hebben een vermogen van 25 of 30 kilowatt voor respectievelijk comfortklasse 4 of 5. Beide ketels hebben een piekvermogen van 35 kilowatt. Nefit wijst met nadruk op de zelflerende programmatuur die meehelpt het energieverbruik te minderen. De software meet de ketel […]

Nefit stelt zijn hr-ketels voor het middensegment voor. Deze toestellen van het type TrendLine hebben een vermogen van 25 of 30 kilowatt voor respectievelijk comfortklasse 4 of 5. Beide ketels hebben een piekvermogen van 35 kilowatt. Nefit wijst met nadruk op de zelflerende programmatuur die meehelpt het energieverbruik te minderen. De software meet de ketel regelmatig door en geeft aan wat eraan schort. De ketel is weersafhankelijk in te regelen. De ketelbouwer past een pomp toe die volgens Nefit ruim 42 procent minder stroom opneemt dan vergelijkbare pompen met een A-label.

Reageer op dit artikel