nieuws

Dikken voorzitter deelgroep Uneto-VNI

bouwbreed Premium

Dikken voorzitter deelgroep Uneto-VNI
Denemarken. Windenergie. Windmolen. Onderhoud plegen in werelds grootse windmolenpark. Weltgroesste Offshore Windkraftanlage, 40 kw, Middelgrunden, Daenemark Europa, Windkraft Foto: Langrock/Zenit/laif/HH *** Local Caption *** 00439230

Unica-topman Rik Dikken is benoemd tot voorzitter van de groep Groot van Uneto-VNI.

Dat heeft de brancheorganisatie gisteren bekendgemaakt. Dikken volgt in die functie Henk Willen van Dorp van Van Dorp Installaties op.

Dikken wil als voorzitter vooral het belang van de technische installatiebranche in de bouwkolom zichtbaar gaan maken. Ook wil hij samenwerking binnen en buiten de traditionele bouwkolom stimuleren. “Nieuwe samenwerkingsverbanden maken het mogelijk om nieuwe, kansrijke markten te ontwikkelen.

Reageer op dit artikel