nieuws

Bouwbeurs leeft bij gratie van creativiteit

bouwbreed

Het hoofdkantoor van TNT in Hoofddorp strijdt met de nieuwbouw van het Nederlands Instituut voor Ecologie te Wageningen en complex De Karel Doorman in Tilburg om de Nederlandse Bouwprijs in de categorie Gebouwen.

“De 137 inzendingen voor de Bouwprijs getuigen van een geweldige creativiteit”, zegt juryvoorzitter Karla Peijs. Op de van maandag 4 tot en met zaterdag 9 februari in Utrecht te houden Bouwbeurs worden in vier categorieën bouwprijzen uitgereikt. Naast de aandacht voor gebouwen komen voor het voetlicht bijzondere bouwmaterialen, opvallende talenten en civiele kunstwerken. Bovendien geeft een jury onder voorzitterschap van Elco Brinkman pluimen voor initiatieven op het gebied van organisatorische vernieuwing.

Aan de beurs nemen 550 exposanten deel. De bezoekers bestaan traditioneel voor een kwart uit medewerkers van bouwbedrijven.

> pagina 6: bouwbeurs nog twee derde van show in hoogtijdagen

Reageer op dit artikel