nieuws

Bouw Maankwartier in Heerlen definitief

bouwbreed Premium

Heerlen mag definitief doorgaan met de bouw van het Maankwartier rond het station. De Raad van State heeft beroepen tegen het bestemmingsplan door NSI Winkels en Corio Nederland afgewezen. NSI vindt dat er genoeg winkels in Heerlen zijn en wil niet nog meer zaken in de stad. En de eigenaar van het Corio Center recht […]

Heerlen mag definitief doorgaan met de bouw van het Maankwartier rond het station. De Raad van State heeft beroepen tegen het bestemmingsplan door NSI Winkels en Corio Nederland afgewezen.

NSI vindt dat er genoeg winkels in Heerlen zijn en wil niet nog meer zaken in de stad. En de eigenaar van het Corio Center recht tegenover het station vreest dat bezoekers wegblijven als het Maankwartier er komt.

Het Maankwartier omvat onder meer een nieuw station met bijbehorende voorzieningen, kantoren, klein- en grootschalige detailhandel en zo’n 110 huizen.

Reageer op dit artikel