nieuws

Woningen in trek bij beleggers Nederland

bouwbreed Premium

Beleggen in woningen is het afgelopen kwartaal weer wat in trek gekomen. Van de in Nederland in het derde kwartaal van dit jaar geïnvesteerde 800 miljoen euro ging 44 procent naar woningen, constateert vastgoedspecialist DTZ Zadelhoff. Vooral Nederlandse beleggers zoeken zekerheid in woningen en winkels. DTZ Zadelhoff noemt als voorbeeld Syntrus Achmea dat onlangs in […]

Beleggen in woningen is het afgelopen kwartaal weer wat in trek gekomen. Van de in Nederland in het derde kwartaal van dit jaar geïnvesteerde 800 miljoen euro ging 44 procent naar woningen, constateert vastgoedspecialist DTZ Zadelhoff. Vooral Nederlandse beleggers zoeken zekerheid in woningen en winkels. DTZ Zadelhoff noemt als voorbeeld Syntrus Achmea dat onlangs in Barneveld dertig bestaande woningen kocht.

Opvallend is dat de drie grootste beleggingstransacties in het derde kwartaal winkels betreffen. ASR Vastgoed Vermogensbeheer kocht winkelvastgoed op het Koningsplein in Amsterdam en Syntrus Achmea kocht winkelcentrum Lange Voort in Oegstgeest .

Reageer op dit artikel