nieuws

Vijfsterrenkantoor

bouwbreed Premium

Amterdam – Langs de Amsterdamse Zuidas verrijst het nieuwe kantoor van Deloitte en AKD. Samen met de productiehal van Lely Industries werd dit kantoor in september beloond met het Breeam-NL Outstanding-certificaat (5 sterren). Het is voor het eerst dat in de Benelux een kantoorgebouw met dit certificaat wordt neergezet. Het project is daarnaast met een […]

Amterdam – Langs de Amsterdamse Zuidas verrijst het nieuwe kantoor van Deloitte en AKD. Samen met de productiehal van Lely Industries werd dit kantoor in september beloond met het Breeam-NL Outstanding-certificaat (5 sterren). Het is voor het eerst dat in de Benelux een kantoorgebouw met dit certificaat wordt neergezet. Het project is daarnaast met een oppervlakte van 40.000 vierkante meter het op één na grootste ter wereld dat de beoordeling Outstanding kreeg. Outstanding betekent dat in alle categorieën het maximale spercentage gehaald wordt. Zo is in het kantoor alleen FSC-hout gebruikt. Verder komt er 700 vierkante meter zonnepanelen. In het ontwerp is veel ruimte voor glas.

De ontwikkelaar is OVG Projectontwikkeling. De bouw is in handen van G&S Bouw, een dochter van Volker Wessels. De opdrachtgevers willen met het gebouw invulling geven aan Het Nieuwe Werken.

Reageer op dit artikel