nieuws

Viaducten bij Lent

bouwbreed Premium

Tijdens de buitendienststelling tussen de stations in Arnhem en Nijmegen schoof Strukton in opdracht van ProRail in het afgelopen weekeinde twee tunnelbakken in Lent op hun plaats. Om de betonconstructies te kunnen plaatsen, werd een deel van het spoor opgebroken en de spoordijk uitgegraven. De weerstand bleek echter groter dan vooraf werd gedacht. Om die […]

Tijdens de buitendienststelling tussen de stations in Arnhem en Nijmegen schoof Strukton in opdracht van ProRail in het afgelopen weekeinde twee tunnelbakken in Lent op hun plaats. Om de betonconstructies te kunnen plaatsen, werd een deel van het spoor opgebroken en de spoordijk uitgegraven. De weerstand bleek echter groter dan vooraf werd gedacht. Om die reden hebben ProRail en Strukton zwaardere vijzels moeten aanbrengen. Dat leverde een vertraging op van ongeveer twaalf uur, maar deze vertraging had geen gevolgen voor het uitgevoerde werk tijdens de buitendienststelling. Foto: APA/Jorrit Knuvelder

Reageer op dit artikel