nieuws

Tram Groningen was niet verantwoord

bouwbreed Premium

Een begroting waarin ook de tram werd opgenomen, was onverantwoord. Dat zou de gemeente de komende jaren in grote financiële problemen hebben gebracht. Dat zegt Johan Remkes die probeert een nieuw college te vormen. Er is volgens de Noord-Hollandse commissaris van de Koningin te weinig rekening gehouden met bezuinigingen van het Rijk en er moet […]

Een begroting waarin ook de tram werd opgenomen, was onverantwoord. Dat zou de gemeente de komende jaren in grote financiële problemen hebben gebracht. Dat zegt Johan Remkes die probeert een nieuw college te vormen.

Er is volgens de Noord-Hollandse commissaris van de Koningin te weinig rekening gehouden met bezuinigingen van het Rijk en er moet meer geld in de reservepot. Bovendien kost het Groninger Forum veel geld en stevent de nieuwe wijk Meerstad op forse verliezen af. Het Groninger stadsbestuur leed wat betreft de tram aan een tunnelvisie.

Reageer op dit artikel