nieuws

Meter voor meter

bouwbreed

De gevel van het kenniscluster in het centrum van Arnhem wordt meter voor meter dichtgemaakt. In opdracht van hoofdaannemer Wessels Rijssen levert en monteert Rollecate uit Staphorst aluminium kozijnen, de ongeveer 1200 vierkante meter grote stalen vliesgevel en de houtskelet-binnenbladen. Rollecate gebruikt 5 centimeter dik Thermobel-glas. Wessels Rijssen begon de uitvoering van het kenniscluster in […]

De gevel van het kenniscluster in het centrum van Arnhem wordt meter voor meter dichtgemaakt. In opdracht van hoofdaannemer Wessels Rijssen levert en monteert Rollecate uit Staphorst aluminium kozijnen, de ongeveer 1200 vierkante meter grote stalen vliesgevel en de houtskelet-binnenbladen. Rollecate gebruikt 5 centimeter dik Thermobel-glas.

Wessels Rijssen begon de uitvoering van het kenniscluster in september 2011.

Het nieuwe gebouw van de bibliotheek, het Historisch Museum Arnhem, de Volksuniversiteit en ROC Rijn-IJssel zal in het voorjaar van 2013 klaar zijn. De bouw kost ongeveer 30 miljoen euro. Foto: APA/Sjef Prins

Reageer op dit artikel