nieuws

Manders Totaal neemt failliet Kateman over

bouwbreed

M anders Totaal neemt de bedrijfsvoering van het failliete Schildersbedrijf Toon Kateman uit Venray over. Met de overname breidt het onderhoudsbedrijf uit Helmond zijn klantenbestand en werkgebied opnieuw uit. Financiële details zijn niet bekendgemaakt. Schildersbedrijf Toon Kateman kwam enkele weken geleden in financiële problemen en heeft faillissement aan moeten vragen. Hoeveel van de vijftien werknemers […]

M anders Totaal neemt de bedrijfsvoering van het failliete Schildersbedrijf Toon Kateman uit Venray over. Met de overname breidt het onderhoudsbedrijf uit Helmond zijn klantenbestand en werkgebied opnieuw uit. Financiële details zijn niet bekendgemaakt. Schildersbedrijf Toon Kateman kwam enkele weken geleden in financiële problemen en heeft faillissement aan moeten vragen. Hoeveel van de vijftien werknemers van het schildersbedrijf door Manders worden overgenomen meldt het bedrijf niet. De calculatie en administratie wordt voortaan centraal vanuit Helmond verzorgd. De vestiging in Venray blijft behouden. Manders Totaal nam eind vorig jaar Glas- en Sch ilderwerken uit Hulsen over. Het onderhoudsbedrijf heeft 70 werknemers.

Reageer op dit artikel