nieuws

Kunststof liggers

bouwbreed Premium

Mulder Obdam vervangt een versleten houten vloer in een woning te Wogmeer door een Rentovloer. Dat is een geheel droog uitgevoerde vloer met gewapende I-liggers van gerecyclede kunststof, vulblokken van polystyreen en op de liggers geschroefd plaatmateriaal. De Rentovloer is een uitvinding van Ton van Langen, technisch directeur van Mulder Obdam. Foto: Martin Mooij. > […]

Mulder Obdam vervangt een versleten houten vloer in een woning te Wogmeer door een Rentovloer. Dat is een geheel droog uitgevoerde vloer met gewapende I-liggers van gerecyclede kunststof, vulblokken van polystyreen en op de liggers geschroefd plaatmateriaal. De Rentovloer is

een uitvinding van Ton van Langen, technisch directeur van Mulder Obdam. Foto: Martin Mooij.

> pagina 5: interview met Ton van Langen

Reageer op dit artikel