nieuws

Fris en veilig

bouwbreed

Kleurig, helder, fris, maar vooral ook veilig moet de parkeergarage onder winkelcentrum De Terp in Capelle aan den IJssel straks zijn. In opdracht van BAM Wegen, dat de garage renoveert voor de gemeente, vervangt Schuurman Bestrating daarom het oude, grauwe beton door reflecterende betonklinkers in allerlei kleuren. De deklaag van de steen, van producent Kijlstra […]

Kleurig, helder, fris, maar vooral ook veilig moet de parkeergarage onder winkelcentrum De Terp in Capelle aan den IJssel straks zijn. In opdracht van BAM Wegen, dat de garage renoveert voor de gemeente, vervangt Schuurman Bestrating daarom het oude, grauwe beton door reflecterende betonklinkers in allerlei kleuren. De deklaag van de steen, van producent Kijlstra Bestrating, is voorzien van het materiaal Luxovit, dat de klinker zijn reflecterende eigenschappen geeft. In de garage wordt er 17.000 vierkante meter mee bestraat. De oplevering van het project staat gepland voor eind november. Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel