nieuws

BAM Construct breidt hospitaal Swansea uit

bouwbreed Premium

BAM Construct UK gaat het Morriston Hospitaal in Swansea uitbreiden. De opdracht levert de Britse utiliteitsbouwdochter van BAM bijna 50 miljoen euro aan omzet op, maakte het concern gisteren bekend. Het project omvat 13.000 vierkante meter nieuwbouw, verdeeld over drie verdiepingen. Het gebouw zal ruimte bieden aan de afdelingen nierdialyse, tandheelkunde en röntgen. De nieuwe […]

BAM Construct UK gaat het Morriston Hospitaal in Swansea uitbreiden. De opdracht levert de Britse utiliteitsbouwdochter van BAM bijna 50 miljoen euro aan omzet op, maakte het concern gisteren bekend.

Het project omvat 13.000 vierkante meter nieuwbouw, verdeeld over drie verdiepingen. Het gebouw zal ruimte bieden aan de afdelingen nierdialyse, tandheelkunde en röntgen. De nieuwe vleugel zal daarnaast een educatief centrum krijgen voor artsen in opleiding. De bouwwerkzaamheden zijn inmiddels gestart en zullen in het najaar van 2014 worden afgerond.

Reageer op dit artikel