nieuws

Aalberts handhaaft verwachtingen 2012

bouwbreed Premium

Aalberts Industries handhaaft zijn verwachting voor 2012. De industrieel toeleverancier voorziet een stijging van de omzet en de winst per aandeel. Dat maakt het bedrijf bekend in een tussentijds handelsbericht.

Volgens Aalberts lieten de activiteiten in het derde kwartaal een gemengd beeld zien. Industrial Services toonde een iets lager, maar wel stabiel niveau ten opzichte van het derde kwartaal van 2011.

De producent van onder meer fittingen en afsluiters zegt wel problemen te ondervinden van de misère op de woning- en kantorenmarkt. Deze markten vertoonden “hetzelfde uitdagende beeld als in de eerste jaarhelft”, meldt het bedrijf in het handelsbericht.

Aalberts Industries meldde geen concrete cijfers over het afgelopen kwartaal.

Reageer op dit artikel