nieuws

43 Inzendingen voor Bouwpluim

bouwbreed Premium

De Stichting Nederlandse Bouwpluim heeft 43 inzendingen ontvangen. Een verdubbeling ten opzichte van de vorige editie. De inzendingen zijn verspreid over drie categorieën: b&u, gww en jong talent. De prijs voor projecten waarbij teamvorming en samenwerking tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers hoog in het vaandel staat wordt op 6 februari 2013 voor de derde keer uitgereikt.

De Stichting Nederlandse Bouwpluim heeft 43 inzendingen ontvangen. Een verdubbeling ten opzichte van de vorige editie.

De inzendingen zijn verspreid over drie categorieën: b&u, gww en jong talent. De prijs voor projecten waarbij teamvorming en samenwerking tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers hoog in het vaandel staat wordt op 6 februari 2013 voor de derde keer uitgereikt.

Reageer op dit artikel