nieuws

110 woorden Kop Kop Kop Kop Kop KopPensioenfondsen HVI en Jachtbouw samen

bouwbreed Premium

Het Bedrijfstakpensioenfonds voor de Houtverwerkende Industrie (HVI) en die voor de Waterrecreatie en de Kunststoffen en Houten Jachtbouw gaan per 1 januari 2013 samen verder. De fusie moet leiden tot kostenbesparingen. Zo krijgt het nieuw te vormen pensioenfonds één bestuur en één secretariaat. Er komt ook een nieuwe regeling. De bestaande regelingen waren door de […]

Het Bedrijfstakpensioenfonds voor de Houtverwerkende Industrie (HVI) en die voor de Waterrecreatie en de Kunststoffen en Houten Jachtbouw gaan per 1 januari 2013 samen verder.

De fusie moet leiden tot kostenbesparingen. Zo krijgt het nieuw te vormen pensioenfonds één bestuur en één secretariaat.

Er komt ook een nieuwe regeling. De bestaande regelingen waren door de slechte financiële situaties van de fondsen niet meer houdbaar. “Zónder samenvoeging zouden de pensioenregelingen nog een stuk soberder worden”, meldt HVI. De Nederlandsche Bank en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid moeten formeel nog hun goedkeuring geven.

Reageer op dit artikel