nieuws

Waterplan Colombia van Haskoning DHV

bouwbreed

Royal Haskoning DHV onderzoekt hoe 700.000 mensen in de Colombiaanse miljoenenstad Cali beschermd kunnen worden tegen dijkdoorbraken. De bewoners bevinden zich in een gebied dat door een twijfelachtige dijk gescheiden is van de soms sterk wassende rivier Agua Blanca. President Juan Manuel Santos van Bolivia verzocht de Nederlandse ambassadeur Marion Kapeyne van de Coppello of […]

Royal Haskoning DHV onderzoekt hoe 700.000 mensen in de Colombiaanse miljoenenstad Cali beschermd kunnen worden tegen dijkdoorbraken. De bewoners bevinden zich in een gebied dat door een twijfelachtige dijk gescheiden is van de soms sterk wassende rivier Agua Blanca. President Juan Manuel Santos van Bolivia verzocht de Nederlandse ambassadeur Marion Kapeyne van de Coppello of ons land soelaas zou kunnen bieden bij de knellende waterproblematiek. Haskoning DHV stelt in opdracht van Agentschap NL veiligheidsplannen op voor zowel de korte als langere termijn.

Reageer op dit artikel