nieuws

Smits bij Deltares opvolger Baayen

bouwbreed Premium

Maarten Smits volgt per 1 december Harry Baayen op als directeur van kennisinstituut Deltares. Nu nog geeft Smits (1951) leiding aan de vennootschap Fugro Geo Services, onderdeel van bodemonderzoeker Fugro uit Leidschendam. De vertrekkend topman gaat met pensioen. Smits, in Delft afgestudeerd in de civiele techniek, noemt Deltares een prachtig kennisinstituut, met naam en faam […]

Maarten Smits volgt per 1 december Harry Baayen op als directeur van kennisinstituut Deltares. Nu nog geeft Smits (1951) leiding aan de vennootschap Fugro Geo Services, onderdeel van bodemonderzoeker Fugro uit Leidschendam. De vertrekkend topman gaat met pensioen. Smits, in Delft afgestudeerd in de civiele techniek, noemt Deltares een prachtig kennisinstituut, met naam en faam internationaal bekend op de terreinen water, ondergrond en infrastructuur. “Samenwerken, kennis delen en een multidisciplinaire aanpak leiden tot betere oplossingen van problemen in deltagebieden. De moeilijkheden in de delta’s zijn bijzonder complex en nooit eendimendionaal.”

Reageer op dit artikel