nieuws

Doorstart

bouwbreed Premium

De centrale hal van de rijksmonumentale tramremise aan de Tollensstraat in Amsterdam. Na herontwikkeling zal deze historische ruimte zijn omgevormd tot een passage naar het Bellamyplein met diverse soorten horeca. Het is een vastgelopen project dat in tweede instantie toch van de grond lijkt te komen. Een andere invalshoek of vernieuwende aanpak kan het verschil […]

De centrale hal van de rijksmonumentale tramremise aan de Tollensstraat in Amsterdam. Na herontwikkeling zal deze historische ruimte zijn omgevormd tot een passage naar het Bellamyplein met diverse soorten horeca. Het is een vastgelopen project dat in tweede instantie toch van de grond lijkt te komen. Een andere invalshoek of vernieuwende aanpak kan het verschil maken. Cobouw wijdt een aantal artikelen aan deze projecten in de serie ‘De Doorstart’.

> pagina 3: passie van een actievoerder

Reageer op dit artikel