nieuws

Winkelcentrum prooi Bouwfonds en MAB

bouwbreed Premium

Bouwfonds ASR en MAB Development gaan het wijkwinkelcentrum Terwijde in Utrecht ontwikkelen. Met de gemeente hebben ze daartoe een overeenkomst gesloten. Het gaat om een winkelcentrum met een totale oppervlakte van 12.000 vierkante meter, waarin ongeveer veertig winkels worden ondergebracht. Ook voorziet het plan in de komst van 285 woningen, waarvan tweehonderd appartementen in de […]

Bouwfonds ASR en MAB Development gaan het wijkwinkelcentrum Terwijde in Utrecht ontwikkelen. Met de gemeente hebben ze daartoe een overeenkomst gesloten. Het gaat om een winkelcentrum met een totale oppervlakte van 12.000 vierkante meter, waarin ongeveer veertig winkels worden ondergebracht. Ook voorziet het plan in de komst van 285 woningen, waarvan tweehonderd appartementen in de vrijehuursector.

De bouw start eind 2012. Het winkelcentrum, dat rondom de monumentale boerderij Hof ter Weyde wordt gebouwd, moet twee jaar later af zijn.

Reageer op dit artikel