nieuws

Westraven geeft geheim niet prijs

bouwbreed

Het onderzoek dat de Rijksgebouwendienst vrijdag begon naar de trillingen die de gebruikers van gebouw Westraven voelden, duurde gisteren de hele dag voort. Peilbuizen, verplaatsingsopnemers en trillingsmeters gaven niets bijzonders te zien aan het pand uit 1975 van Rijkswaterstaat dat drie jaar terug ingrijpend is gerenoveerd. Rijkswaterstaat heeft voor de zekerheid voor de hele week […]

Het onderzoek dat de Rijksgebouwendienst vrijdag begon naar de trillingen die de gebruikers van gebouw Westraven voelden, duurde gisteren de hele dag voort. Peilbuizen, verplaatsingsopnemers en trillingsmeters gaven niets bijzonders te zien aan het pand uit 1975 van Rijkswaterstaat dat drie jaar terug ingrijpend is gerenoveerd. Rijkswaterstaat heeft voor de zekerheid voor de hele week elders werkplekken geregeld voor de ongeveer 1500 mensen die dagelijks werken in het pand langs de A12.Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels