nieuws

Spitsbogen in Duinzicht

bouwbreed

Getooid met voor de streek karakteristieke-spitsboogdaken uit de jaren twintig verrijzen op het terrein van het voormalige Provinciaal Ziekenhuis in Bloemendaal deze opvallende villa’s. In dit deel, met de naam Duinzicht, zijn in totaal 63 villa’s gepland, waarvan er al ruim dertig zijn bewoond. Aannemer Thunnissen Bouw in Heemstede is begonnen met de tweede fase. […]

Getooid met voor de streek karakteristieke-spitsboogdaken uit de jaren twintig verrijzen op het terrein van het voormalige Provinciaal Ziekenhuis in Bloemendaal deze opvallende villa’s. In dit deel, met de naam Duinzicht, zijn in totaal 63 villa’s gepland, waarvan er al ruim dertig zijn bewoond. Aannemer Thunnissen Bouw in Heemstede is begonnen met de tweede fase. Duinzicht is één van de vier woongebieden in het 35 hectare grote Park Brederode, waar uiteindelijk circa driehonderd woningen komen te staan. Dat zijn niet alleen villa’s, maar ook negentig ‘goedkope’ (huur)huizen.Foto: United Photos/Paul Vreeker

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels