nieuws

Informatieloket 
vergunningen gestart

bouwbreed Premium

De Stichting Bouwen met Winst, een samenwerkingsverband van Bouwend Nederland, BNA, Stadswerk, NL Ingenieurs en NVB, is samen met Tompot & Brasser een digitaal informatie- en kennisloket voor burgers, bedrijven en overheden begonnen over de omgevingsvergunning.

Via www.informatieloketomgevingsvergunning.nl is alle informatie over bebouwingsmogelijkheden en wettelijke regelingen per gemeente beschikbaar.

Betrokkenen kunnen vanaf nu alle informatie gebundeld op de website vinden. Hierdoor behoeft niet meer elke gemeentelijke website doorzocht te worden, De informatie is in een keer compleet te vinden. Ook biedt de site links naar allerlei wettelijke regelingen. Grote voordeel is dat minder tijd nodig is om allerlei gemeentelijke informatie te verzamelen. Daardoor weten bedrijven en burgers sneller wat de haalbaarheid van hun plannen is.

Reageer op dit artikel