nieuws

Flir biedt camera voor verkeersinspectie

bouwbreed

Flir biedt zijn thermografische camera’s aan om ‘s nachts verkeer te controleren. Veel wegbeheerders gebruiken daarvoor volgens de fabrikant camera’s die in gesloten televisiecircuits worden gebruikt. Die zijn wat Flir betreft niet geschikt voor nachtelijke opnames, omdat ze dan slecht bruikbare beelden maken. Zulke camera’s hebben ook overdag beperkingen die door onder meer reflecties van […]

Flir biedt zijn thermografische camera’s aan om ‘s nachts verkeer te controleren. Veel wegbeheerders gebruiken daarvoor volgens de fabrikant camera’s die in gesloten televisiecircuits worden gebruikt. Die zijn wat Flir betreft niet geschikt voor nachtelijke opnames, omdat ze dan slecht bruikbare beelden maken. Zulke camera’s hebben ook overdag beperkingen die door onder meer reflecties van de zon en regen op de lens slechte beelden kunnen opleveren. Flir noemt de thermografische camera’s van zijn FC-serie T beter geschikt om bij minder goed licht toch bruikbare beelden te maken in onder meer tunnels.

Reageer op dit artikel