nieuws

Doorslijpmachine zaagt nat en droog

bouwbreed

Husqvarna brengt een doorslijpmachine op de markt die in beginsel nat zaagt, maar gemakkelijk veranderd kan worden in een droog werkende machine. Met de watertank van 15 liter kan 45 minuten nat worden gezaagd. Een ingebouwde regelaar zorgt voor het juiste watervolume. De machine produceert een minimale hoeveelheid slib. De gebruiker en de machine worden […]

Husqvarna brengt een doorslijpmachine op de markt die in beginsel nat zaagt, maar gemakkelijk veranderd kan worden in een droog werkende machine. Met de watertank van 15 liter kan 45 minuten nat worden gezaagd. Een ingebouwde regelaar zorgt voor het juiste watervolume. De machine produceert een minimale hoeveelheid slib. De gebruiker en de machine worden tegen spatten beschermd door een uitgekiende spatplaat.

Met een vacuümslede aan de bladbeschermer en een bijpassende stofzuiger produceert de Husqvarna K3000 als droge slijper nauwelijks stof. De machine heeft een overbelastingsbeveiliging en softstartsysteem.

Reageer op dit artikel