nieuws

Wilo verbetert reeks Rexa-dompelpompen

bouwbreed

Wilo levert met de Rexa een nieuwe reeks dompelpompen voor afvalwater. Het model Wilo-Rexa Fit is een pomp die alleen draait wanneer een vlotterschakelaar de stroom aanzet. De vlotterschakelaar is direct op de pomp aangesloten. Het pompgedeelte is gemaakt uit gietijzer en de motorbehuizing uit roestvast staal. De Wilo-Rexa Fit vervangt de Wilo-Drain STS die […]

Wilo levert met de Rexa een nieuwe reeks dompelpompen voor afvalwater. Het model Wilo-Rexa Fit is een pomp die alleen draait wanneer een vlotterschakelaar de stroom aanzet. De vlotterschakelaar is direct op de pomp aangesloten.

Het pompgedeelte is gemaakt uit gietijzer en de motorbehuizing uit roestvast staal. De Wilo-Rexa Fit vervangt de Wilo-Drain STS die in september dit jaar uit de catalogus gaat.

De Wilo-Rexa Pro is bedoeld voor continubedrijf. Het pompgedeelte en de motorbehuizing zijn gemaakt uit gietijzer. Alle uitvoeringen voldoen aan de eisen die de Atex stelt aan explosieveiligheid. De aansluitingen van de Fit en de Pro hebben diameters van 50, 65 en 80 millimeter.

Reageer op dit artikel