nieuws

De Nijs zet in op omzet van 140 miljoen

bouwbreed

De Nijs zet in op omzet van 140 miljoen

M.J. de Nijs en Zonen zet voor dit jaar in op een omzet van 140 miljoen euro, ook al werd in 2011 opnieuw meer binnengehaald dan vooraf gedacht.

Het bouwbedrijf uit Warmenhuizen laat zich niet gek maken door de piek in bedrijfsopbrengsten in de twee voorgaande jaren. De organisatie is ingesteld op een productieniveau van 135 tot 140 miljoen. Er is geen reden om daarvan af te wijken.

In 2010 was het concern goed voor een omzet van 156 miljoen. Dat was veel meer dan waar de onderneming destijds op had gerekend. De directie sprak dan ook over een uitzonderlijke piek. Afgelopen jaar werd het kunstje echter herhaald. De omzet kwam opnieuw uit op 156 miljoen, terwijl op ‘slechts’ 135 miljoen was gerekend. Volgens algemeen directeur Winfred de Nijs, die begin dit jaar het roer overnam van Thijs de Nijs, is de hogere omzet vooral te danken aan “een volledig bezette productiecapaciteit in het eerste halfjaar”.

Lees morgen het hele artikel in Dagblad Cobouw

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels